Първо рамо – Откриване на туристически обект

Имате мечта да имате свой собствен ресторант, хотел или къща за гости – може да идвате от бранша или не – бихме ви препоръчали едно основно нещо – да потърсите първо рамо. Нашата консултация започва с основите на този бизнес –концепцията! Дали ще търсите класическо меню или експериментални вкусове – какви са вашите лични умения и как те да заживеят собствен, успешен живот през концепцията на вашия ресторант. Така стои върпосът и с къщите за гости и хотелите- дали искате бизнес хотел или ще развивате селски или културен туризъм, дали рекреационните дейсности и възможностите на SPA туризма са подходящи – тръгнете с летящ старт, премисляйки всичко с помощта на професионалисти.

За какво можем да помислим вместо вас?

  • Разработване на проект на ресторанта

Разботим с млад и свеж екип архитекти и дизайнери, които ще направят от вашето място нищо друго освен тотален хит.

  • Оценка на ефективността на инвестицията

Точно така, преди да започнете каквото и да е добре да знаете колко ще ви струва и кога ще започне да работи на печалба. Кои за вас ще се интелигентните финансови избори и от какво би било по-добре да се откажете.

  • Изготвяне на бюджета на ресторанта

Минали сме през това много пъти и знам кое колко ще ви струва. Добре е и вие да знаете преди да се захването с каквото и да е. Ресторантът може да е ваша мечта, но е също е и бизнес проект, който трябва да генерира печалба.

  • Проверка на проекта и подготвяне на документацията

Ние познаваме разпоредбите, законите и институциите, които ще следят за тях. Ще ви посъветваме кое от желанията ви е в съответствие с държавните стандарти и ще подготвим цялата документация за откриването на вашия ресторант.

  • Анализ на средата и маркетингово проучване

Вие знаете какъв е мечатаният ви ресторант, но за да бъде той успешен трябва той да е мечтанията ресторант и за бъдещеите ви клиенти – както и да се уверите, какво правят конкурентите, за да стоите конкурентни на пазара. Ние ще направим този анализ за вас.

Let's Get Your Project Started!