Бизнес тунинг – Изготвяне на проект за оборудване

Услугата, която ще изкачи бизнесът ви на ново ниво.

  • Проект за оборудване

Изготвяне на проект за техническо/кухненско оборудване в съответствие с вашето меню, бюджет и потенциал. Освен аккво да купите, ние знаем и по-важното – какво да не купите и от кого.

  • Франчайз консултации

Можем да ви посъветваме за възможности да се включите като франчайз към вече съществуваща марка, както и да представим бизнес план за това. Ние познаваме световните успешни примери и сме готови да ги споделим с вас.

  • Регистрация на обект и системи за контрол

Едно от нещата, които отблъсква хората от сферата на ресторантьорството е тежката бюрокрация, но няма как да не се съгласим, че това до някъде е оправдано, имайки предвид отговорността, която носите за здравето на клиентите. GD Hospitality ще предложи и въведе системи за самоконтрол на служителите, които да бъдат спазвани, като така се избягват безброй конфликтни ситуации между тях като екип, между вас и тях, а и най-неприятното – между конктролиращите органи и вас. Ние ще подготвим за вас и цялата документация за регистрацията на обект в Агенция по храните и ще съдействаме в процеса.

  • Концепция за меню и технологични карти

Менюто е отражение на това кои сте вие, кои са вашите ценности и защо точно правите това, което правите. Ние можем да помогнем с изготвянето му, така че да го прави по най-добрия начин, без да спира да е съобразено с вашите технологични, човешки и финансови ресурси. Ще изготвим за вас и технологични карти с рецепти, които ще помогнат на екипа ви всяка изнесена чиния да е с идентично качество и вкус.

  • Работа с доставчици

Ние познаваме голяма част от хората в бранша и можем да препоръчаме с кого и как да работите за различните елементи от вашата услуга. Знаем кое колко струва и кои са успешните практики – ще научим и вас.

  • Управление на персонала

Изготвяне на щат с най-необходимите за вас хора – като професионален профил и длъжност. Провеждаме обучения и тренинги, чиято цел е ващият отбор да е подготвен, мотивиран и горд с работата си при вас, доставяйки чрез това най-доброто обслужване на клиентите.

Let's Get Your Project Started!